Hi Lovelies....

Hi Lovelies....

April 27, 2010

F.I.N.A.L.L.Y

Finally......


I'm relief....
Saya sudah terlepas dr cengkaman kuku besi si bodoh Sharifah!!!
Siapa Sharifah itu? 
Dia lah boss perempuan ke2 PLG BODOH n PLG SIAL pernah saya jumper...


Dia manusia yg tak reti lgsg nk buat keje, campak je kt staff and take the credit all by herself for our (her staffs) effort...


She's a bitch.. no... she is so BIATCH!!!


A second Bitchy boss I knew...


and I was so relief... I can get over with the bad management of INTI LAUREATE...


working for them, I know their ugly trick...poor customer service and bad management... they dont want to please the staffs... they only want to kerah tenaga staff and pay small,....


BIAS tak pyh ckp la....sibuk sgt dgn GROUP2 yg berlagak je lbh tu...tak tau apa fungsi diorg kt situ.. abes2 pon...cina2 tu pki baju seketat2 mungkin...sependek2 mungkin...pastu jln mendongak2 kesana sini...gediks ahh...


Yg penting...korang...dinasihatkan...jgn kerja dgn INTI...korang sgt rugi besar keje bwh company tu... rugi giler ah...


Tapi...sy rindu dgn kwn2 sy... kwn2 adalah sgbt best n helpful kt Records Office tu... Ms Aini, YinChow, Sheryl, Waniey and Cat... very helpful and very nice... I will definitely wont forget them...


Nak nangis...sedih.... bye...


X.O.X.O
Image Source,Photobucket Uploader Firefox Extension

No comments:

Post a Comment

WuT sAy YoU??

SHout
Back to Top