Hi Lovelies....

Hi Lovelies....

September 06, 2009

Rude Driver

Last Wed, a rude HKL nurse hit my dad's car at Bulatan Pahang... and she was so rude to my old man and refused to take the responsibility... bulan puasa buat dosa bertekak dgn org tua kt tgh2 jln...dah sah2 awak yg salah, gopoh2 tukar lorong tak tgk kereta dpn, naik court pon awk ttp salah la.... awk yg langgar kereta org...dammmn you,rude nurse!!! Kan dh menyusahkan org nk buat report segala....

and my parents has to repair the car, nasib baik bumper jer yg kemek... ye la, kereta buatan Malaysia lawan kereta buatan Jepun, haruslah kereta buatan Jepun kurang kerosakan kan... her car, Myvi was damaged quite teruk la...according to my mum... and pity my mum, she has to give her report to the so-ugly-serious looking Sargeant... that makes her stress... she doesnt like to deal with policemen... biaserla, org tua kan...

well...berhati2 lah ketika memandu yer... jgn main aci redah jer on the spot nk tukar lorong ikut suka hati mak bapak ko jer... tak sumer org bwk kereta Auto ok... rmi gak yg lbh pndi memandu dgn memandu kereta manual... setakat kereta Auto tu, tak pyh amek lesen leh jlnkn keta tu...

saya mmg setiap hari tensi dgn cr pemanduan org2 kt KL - SJ - USJ , plg teruk SHAH ALAM (dah la jalan2 kt situ MAJOR teruk-lobang2!!)... nak-nak lak kalo CHA YA NUN ALIF = ha... eja la sendiri..., tak reti, tanya ustaz...

CHA YA NUN ALIF adalah the most reckless and inconsiderate driver to me... plg tensi time nk msk kolej.. dh bg signal kiri nk msk kiri la bengong!! apesal ko asak gak org yg dh bg signal nk msk kiri? ko bangang sgt tak nmpk signal ker?

diorg juga suka himpit org nak2 bila nmpk org tu bg signal nk msk lorong... sajer2 jer taknak bg laluan mcm jalan raya tu mak bapak dia yg punya... annoying btl!!! sama naik jer dr yg muda smpi la yg ke tua... 2x5..

dah la...mls nk komen lg... dh selesema nie...nk smbg main game...bercucuk tanam di facebook dan mencari brg tersembunyi di Dream Day Honeymoon at LAs Vegas

Adios...oh ya...saper2 yg tak suka komen sy, sila BLAH dr page ini.. (alermak, mls btl nk type pesanan ni stp kali entry kontroversi la...)

TERIMA KASIH

X.O.X.O

ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more



1 comment:

  1. betul3x. stress kalo bawak kete ikut peraturan kat KL nih....

    ReplyDelete

WuT sAy YoU??

SHout
Back to Top