Hi Lovelies....

Hi Lovelies....

September 18, 2009

New Image

Saya hantar adik saya pulang ke rumah dr UiTM Puncak Alam... and saya tido dirumah memandangkan en hubby kerja malam kn...

adik saya punya satu addiction baru... mengumpul, membeli dan memakai tudung jenis shawl...she bought it thru online blogshop and at Jln TAR... and she was crazeee about it...

no..no..dia tak available... tapisan terlalu byk ok utk mendekati dia... jgn tanya apa2 soalan!!!

gmbr kredit to Shawl4u...



so...smlm dia dh angkut sumer tudung2 baru dia and kitorg wat acara men-try tudung2 dia... huhuhuhu, saya jadik model free dia la...




suami saya selalu suruh saya buat perubahan baru mcm adik saya... pki tudung jenis lain... ni tak, asyik2 tudung bawal.. tudung hitam, putih and pink...bak kata adik saya, tudung warna2 selamat...

hikhikhik... entah ek... maybe betul la... tudung warna selamat... tp, sbnrnya sy selalu rasa tak selesa bila pki tudung jenis selendang tu... tudung bawal lbh senang and simple... hukhukhuk...

tp, disebabkan suami kata dia suka saya tukar imej dan nak saya tukar imej... kena lah ikut kn...cuba2 dulu...selesakan diri... arahan suami kena ikot...kan? kan? kan?

tapi kenapa saya rasa sgt buruk bila sy pki tudung ni ek? buruk tak? cuba tgk...


oh..oh... ignore the baju kelawar (baju tido plg selesa diabad ini...) yer...tudung kuning atas tu, saya sempat songlap dr adik...dia bagi..kan Kila? huhuhu...thanks by the way...

So...adakah saya sudah siap bersedia utk menukar imej? saya tak tahu...huhuhu... tp, mcm nk beli tudung lagi kt Jln TAr..mlm raya nanti... mesti murah...and saya telah addicted dgn blog2 yg menjual shawl... tolong..... jauhkan saya dr membazir duit ....


X.O.X.O

ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more



1 comment:

  1. hehehe..that baju kelawar?..aku masih ingat lagi..mase kita kat maiz...hehehe

    ReplyDelete

WuT sAy YoU??

SHout
Back to Top