Hi Lovelies....

Hi Lovelies....

June 02, 2009

Tagging - Fakta2 Menarik


Di tag dan diberi award oleh sepupuku yg plg rapat n klik.. ALIAH....my sweet cousin...
sorie la lmbt...dh lama pending ni..huhuhu

1. Copy award di atas untuk diletakkan di blog anda.
sudah la...nampak atas tu???

2. Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini:
1. Nama dia Aliah Munirah binti Norhashimie, she knows me since she opened her eyes...like 21years huh?
2. Her Ummi is my mum's sister... her Abi is my uncle, her "beloved" grandmother is my grandmother, errrr... why is it so long?? Technically, she is my COUSIN!!
3. She wakes up late but she is a good sister to her siblings...
4. She's a brilliant student and has great sense of fashion as well as humor...
5. She's pretty but always claimed that she's fat and ugly... always like to underestimate herself...
~erk...5 jer ker? nk ckp byk lg leh? hahahaha~
:pandaGeli_01:

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya:
satu: saya suka mengadap komputer..internet..godeh segala mak nenek software yg ada..belajar sebyk mungkin...
dua: saya suka sgt dgn status saya skrg...isteri kepada Encik Azaly... walaupun I hate to do house chores... hahahahaha
tiga: tiber2 lps kawin, saya berubah menjadi seorg yg cepat tercemburu... apalg bila ada jer anak2 dara yg gatal2 kacau suamiku itu...gatal ek? penumbuk nak???
:girl_2:
empat: saye sayang sgt dgn adik perempuan saya, klu boleh mcm2 saya nk belikan utk dia... apa yg saya beli, saya mesti nk belikan utk dia gak...adik kakak pki samer2...cute ek? wpun agak mcm keanak2an la kan...
lima: suami saya kata saya sangat keanak2an dan tak matang lg...maybe sbb takder anak lg kot... n saya mmg suka bergurau...
enam: saya suker drive laju2.. suami akan duduk tegak2 bila sy drive... walaupun.....
:girl_5:
tujuh: saya tak reti nk luahkan perasaan dan lbh meng-annoyingkan org bila saya buat muka n senyap jer...tak bgtau sy marah ker tak...
lapan:
saya nak jadi seorang pendidik...tp apasal tak lepas KPLI ni????:girl_10:
sembilan:
saya seorang yang malas nak bersukan...
sepuluh:
saya suka budak2... tp saya taknak anak rmi2...leh gitu? hahahaha

4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka:
1. Aqeela - adik saya yg grumpy....
2. Kema - kawan sekursus saya di UiTM Shah Alam
3. Lydy - kwn baik saya di UiTM Shah Alam..miss you babe...
4. Imah - bestfriend saya sejak dibangku sekolah menengah lagi... sj nk suruh ko update blog ko..
5. Tasya - kwn lama di MSU...sgt lemah lembut..
6. Kak Farrah - another cousin of mine...
7. Nany - si galah tinggi yg suka berlari...
8.
erk...saper lagi ni???? 7 cukup la eh???
9.
10.


X.O.X.O

ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more




2 comments:

  1. huhu..sile la tambah lagi..am i a good sister?hahaha...aliah underestimate diri?ye ke?tak tau pon..haha

    ReplyDelete
  2. babe... aku call ko tak dapat ni.. baru jap.. di mana ko?.. huhu..sorry sgt, aku terlepas nak wish ko happy Birthday la....huhu..
    soooweyyyyyy......

    ReplyDelete

WuT sAy YoU??

SHout
Back to Top