Hi Lovelies....

Hi Lovelies....

April 23, 2009

I Like Him

Everybody knows that I'm always rushing home after work because I dont want to miss the episode of my favourite drama series, MATAHARI @ TV3.

yeah.....thats true... it is my fav after Spa Q 2. but nobody knows that I wont go out to anywhere from Monday to Thursday to sit in front of the tv set to watch my another fav drama series... MERAH PUTEH @ TV9, 8.35pm just right after news and CHOP!!

kenapa saya menggilai drama ini? saya suka MATAHARI kerana ada Lisdawati & suaminya yg hensem n macho.... fav couple sy ms Sehati Berdansa tau!!! Saya suka Spa Q sebab byk benda2 cantik n org2 cantik...

saya suka MERAH PUTEH bukan saja sebab ada DIRA, tp sebab saya sangat minat dgn sorg lg pelakon yg sy sgt suka kat dia masa tgk dia dlm telemovie KAMI...

yeah...he is the drug dealer that influence Lin (Lyana Jasmay) to sell drugs. he also involved in the KAMI the movie!!!


he is Zahiril Adzim...

oh... and while I'm looking for his photo to put it up here... I finally found his blog...bagus2... dia pon berblog...

wahhh...dia adalah seorang penggiat teater... no wonder saya sangat berminat dgn lakonan dia... ur acting really memberi kesan la, Zahiril...or may I call you BOY? as most ur reader address u as BOY kn?

suka sgt dgn lakonan dia dlm MERAH PUTEH...lain sgt dr KAMI... lbh baik...lembut n agak manja2 gitu dgn adiknya... n caranya memikat Anggun(Dira) adalah sgt cute...

tak sbr nk tgk apa jadik arini...bila dia nak tau yang Puteh tipu affair dia dgn Anggun selama ni!!! kesian Merah...

urmm...enjoy this video clip taken from MERAH PUTEH!!! Kau & Aku sang by talented singer from AF, Aizat.



X.O.X.O

ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more




No comments:

Post a Comment

WuT sAy YoU??

SHout
Back to Top