Hi Lovelies....

Hi Lovelies....

April 19, 2009

Buang Anak?? (18sx)

huhuhuhu....so dramatic ek tajuk?
sajer jer...nk bg org kelam kabut bukak link ni ... nak2 bg pengamal amalan visiting web2 lucah!!! Score you, pathethic men!!!

Well...straight to my point... I ada kat Ijok, hubby's hometown! semalam...sebelum tido, Nuna bercerita about her experience kat Rumah Panti Asuhan Kuala Selangor. About the berlagakness anak2 yatim yg dh besar2... kecomelan budak2 kecik...and etc. One experience that attract me to blog about it is when Nuna and her friends asked the RPAKS childrens about their family, who sent them to RPAKS, since when they have been staying at RPAKS and their life stories.

poor kids... their answers adalah sangat menyayat hati ok...
according to Nuna...

"kesian kak... sedih tgk diorg. Ada 3 baby, 2 girl, 1 boy. Semuanya baby2 yg ditinggalkan tanpa pengenalan. Ada juga budak2 yg ditinggalkan makcik sbb parents dh meninggal, ada jugak yang mak bapak tinggalkan kat situ dgn tipu helah... kata nk tumpangkan seminggu dua sbb nk pg oversea, taknak ganggu pelajaran anak thats why tak bwk anak ke overseas, and in the end...lgsg never showed up to take their childrens back. Kesian kan?"

"Ada sepasang adik beradik ni kak...aneh gak... abang dah berumur 17thn, yang adik dia, comel sgt n kecik lg. lbh kurang umur setahun atau 2 thn. asyik berkepit dgn abang dia. bila ditanya, si abg ckp mak dia hntr abg dulu, lps 7 thn mak dia hntr si adik lak."


Cerita ini membuatkan saya terfikir... siapakah dia ibu dan bapa yang sgt kejam ini? kenapa mesti dianiaya anak2 yg tak bersalah ini? kenapa tak fikir dulu consequence masa hdpn sblm ko seronok2 mengongkek dan berzina? ko dah puas melampiaskan nafsu seks tu, bercambah benih, penat jerih hempas pulas bersalin, pastu bole lak ko buang gitu jer anak2 ko? mana sikap perikemanusiaan and tanggungjawab tu?

kalaupon ko ada mslh kewangan, tak mampu nak sara anak... berhati2 la biler melakukan seks tu...kan ada mcm2 cara utk mengelakkan dr termengandung!! tak pernah dgr kewujudan condom ker??? klu tak mampu sgt nk beli kondom, jgn pancut dlm!! itu pon nk kena kerajaan ajar ker?

org lain susah payah nk dptkan anak tau... sampai sanggup amik suntikankesuburan lg tau!!!yg Allah kurniakan anak, boleh lak campak2 budak2 tak berdosa tu kemaner2... kejam betul manusia bertopengkan syaitan ini!!! bodoh....

this one...I got from an email a friend forwarded to me...

WARNING!! Ibu2 mengandung, yang lemah semangat, ada sakit jantung, sengal2 badan...eh,termasuk ker???huhuhu, urm...ape2 lah... JANGAN TENGOK!!!Gambar2 yg bakal anda saksikan ini boleh membuat anda terkujat dan terkenan!!




siap tinggalkan surat lg ek???




mengapakah manusia sebegini kejam????


X.O.X.O

ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more




No comments:

Post a Comment

WuT sAy YoU??

SHout
Back to Top