Hi Lovelies....

Hi Lovelies....

April 28, 2009

Boo-Boo's Updated

Boo-Boo's Developement...

BooBoo now is more healthier than before... and his fur was so thick by now... dan chanteks sket2 walaupun masih in sessi berubat...

last Saturday, dah start bg dia out from his cage... and ajar dia kena weewee and poopoo kt tpt yg sepatutnya which is the basin full of sand...

pndilah Booboo ni... he loves computers just like Mummy...and he'll sleep beside Mummy when Mummy doing works... he loves the laptop charger as well...mcm best jer asik bobok kt charger tu...huhuhuu....suam2 kuku kot... warm and chill...hehehe..

let's photos do the talking, shall we?









~gambar adalah tidak berkualiti sangat kerana menggunakan kamera dr hp...malas nk pg charge bateri kamera...huhuhuhu~

this weekend adalah akan membawa Booboo berjalan2.. khamis kita pg balik kampung Daddy, and Friday akan pulang ke rumah parents Mummy... bakal diketemukan dengan Cielo si kucing gatal...hahahaha...jgn gaduh2 dgn Cielo yer Booboo...good boy kan??? nanti Mummy belikan Scratching Poll for you...but kena good behavior yer....

lalalalala...dada...

X.O.X.O

ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more




No comments:

Post a Comment

WuT sAy YoU??

SHout
Back to Top