Hi Lovelies....

Hi Lovelies....

March 27, 2009

MTest + KPLI = Teacher




KPLI.... Teacher??? One more step... I pass this Mtest... here we come children, your greatest teacher coming!!! hahahaha....

Mum's tip...
1. Wear decent cloth... (baju kurung seboleh2nya...ada marks kat situ...)
2. Be prepare...brush up your grammar knowledge... as well as BM grammar...
3. Cube ingat2 sket calculation2 zaman nakal2 taknak msk kelas Matematik dulu!!!
4. Dia bg masa sikit jer...and normally those teachers (pengawas peperiksaan) sgt punctual... so, gunakan masa dgn baik...jgn lambat sgt...klu tak dpt jwb, beralih ke soalan lain, then soalan yg tinggal tu, HANTAM SAJA LA...
5. Tawakkal Al-Allah....

This is my first time taking this exam... I've applied once on 2007 for January intake... however, due to sgt sengal and takder experience... tak tau pon tiket pg exam tu kn amik kt internet gak...ingatkan dia hntr mcm PTD punyer... kawan yg tau pon senyap2 jer... hari exam tu baru dia bgtau n poyo2 cerita dia pg exam tu hari tu...ala, takut peluang dia tipis sbb ada saya la tu...hahahaha...akhirnya, dia tak dpt gak...tu la...dengki...

this time... hubby insist me to applied and be alert myself...dont berharap pd kawan lg... huhuhu, and I did...

yang tak bestnyer... knp sy kn pusat ujian kat Tanjung Karang?jauh giller... ni apa ni? membuka peluang suami saya untuk pulang ke kampungnya kah? tak patut sungguh tau!!! malasnya nak balik situ.... tak bessshhhh... mati r kena bunuh dgn dia..huhuhuhu...

Oh...whatever...
Wish me luck eh? C ya...


X.O.X.O




ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more



No comments:

Post a Comment

WuT sAy YoU??

SHout
Back to Top