Hi Lovelies....

Hi Lovelies....

July 10, 2008

Hanya AKu Dan Dia

Indahkan bila berdua?
mmg mula2 rasa asing... tinggal berdua dgn org lain....
tanpa ibu & ayah utk menumpang kasih dan mengadu ...
tiada Qeela, Naufal, Naqib and An untuk diajak bertengkar dan bergaduh....

hanya aku dan dia....

bergaduh.... bergelut... bertengkar.... berebut... mengejek2....
mengadu... berbincang... bercerita.... berbual... menumpang kasih...
hanya antara aku dan dia....

KELMARIN.....
tiba2 jer rasa lapar.... jam dah pukul 8mlm....lps abis Sindarela, dia ajakku keluar...
katanya teringin nk mkn burger....burger stall berdekatan rumah jadi port kami beli burger....
tapau jer...then drive lg...cr port baik utk makan burger sambil menghirup Nescafe ais...
akhirnya... bus stand dpn sekolah jadi pilihan kami....

sambil mkn burger dan menghirup Nescafe ais yang kaw giller... kami berbual... dr cerita filem yang baru jer kami tonton Jumaat mg lps, SEPI (our first movie outing after wedding!!) sampailah ke cerita2 lama... cinta monyet lama2... cerita tentang awek2 dia lama2.... cerita tentang knp akhirnya dia bertegas mahukan isterinya sekarang juga...huhuhuhuhuhu...

kini aku tahu... semua awek2 tu.... tak ada seorg pon yg benar2 kenal dia.... benar2 selamba bodoh layan perangai dia mcm aku lakukan... aku jadi pilihan utama sbb aku punya segala ciri2 yg boleh dikumpul dr setiap awek2 itu... mungkin klu aku ada salah satu sikap jer, pasti aku kini bukan isteri dia kan? sengal betul!! giler cerewet!!! hahahahaha!!!

and starting THAT DAY.... he's been extremely sweet... kind... helping... ringan tulang... lovely... and patient... he even helps me clean all the dishes smlm... after me cooking his dinner, we have dinner together sambil borak2... no more ate dinner in front tv... makan sambil layan dvd...

just me n him... menikmati makan malam berdua... hanya cd lagu2 romantis dpt kt wedding Adel & Maria menemani kami... makan sambil berbual2 dan bergurau2... then...kemas dapur sama2... me-mengemas... him-clean all the dishes...romantis ek? huhuhuhuhu... eh... I haven't blog about Adel's & Maria's garden wedding yet, rite? I will...later...ok? remind me!!! I must say... their wedding is superb...and unique... walaupun the food agak spoil the mood... the scenery n tradition is over the top best!!! romantis....

urm... next week is his birthday... his 27th birthday....
what should I do for him eh? I wanted to bake him a cake...but I still dont have an oven... tak sempat2 lg nk pg beli tau!!!

oh...btw, I want this oven... mana la tau kalo ada org nk bg as my belated wedding present...hahahaha...ada ke such things? oh, this it is...
Presenting Electrolux Built In Microwave Oven EMS26405X

OR...
LG Microwave Oven MC-8046NLC


so...as I dont have an oven yet... I need to either buy a cake or just buat jer non-bake cheese cake resepi mak cu... kan...kan...kan?

What more eh? what gift should i give him ek? bila nk beli? selain waktu keje asyik berkepit dgn dia jer... tak surprise la kan.... urm... hadiah dr isteri utk suaminya jer lah ek... hahahaha...jgn otak kotor ok... memasak makanan kegemarannya, layan dia mkn... n manjakan dia utk 1 ari ni... itulah hadiah isteri utk suaminya.,... hadiah kecil tp penuh bermakna... 1 day full pampered for him...from head to toe..including stomach!! mesti dia suka.... (eh..on 2nd thought... isn't that supposed to be my gift? his gift to me... after all my effort managing the house... and him...) takper lah...he's been so rajin mencari rezeki kan... penat2 balik keje... sepenuh hati membuat apa saja untukku agar aku akan sentiasa rasa bahagia... usahanya tidak ingin melihatku susah...apa salahnya sekali sekala kan? huhuhu

ok...i need to buy spa treatment stuffs.... apa ek.... oh...and susun all my wedding photos....

daaaa.....



ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more


No comments:

Post a Comment

WuT sAy YoU??

SHout
Back to Top