Hi Lovelies....

Hi Lovelies....

April 06, 2008

Kuala Lumpur International Book Fair 2008


The fair comes again!!
its a Mega Sales for Book Lovers...
and for sure the crowd will always like before... mcm dok dlm tin sardin....

On our way back from Port Dickson, singgah jap kat PWTC.... ibu wanted to find a dictionary... DAWAMA edition for her. Org adalah sgt ramai... tentulah kan... time ni jer la segala jenis mak nenek buku... novel... magazines... dijual dgn harga murah.. starting with RM 0.50 ok... tak gila tu?

Me.. mmg intent to grab some outdated PC magazine... interested with the magazine after read it at Pak Anjang's house! oh ya... and also some motivation cum ilmiah books for my own pedoman... untuk rujukan la katanya... almaklumlah... dh nak dkt2 berumahtangga ni... I have to prepare myself... learn n reads some necessary books... ooops... dont get me wrong ok... its not those 18sx types of book ok... afterall, u wont get that such books at KLIBF!!

sgt murah... saya sangatlah suka....

some of the hasil tangkapan...

tiber2 ada hati nak belajar menjahit plak ker??? huhuhu

baca jer... hopefully takkan pernah terjadi!!

I love poems book!!!

hillarious motivation book!! I read it 3kali dah tau!!
and additional... its not that I'm pregnant or what ok... i want this books because ia sgt menarik and lengkap with everything!! (Nisya!! You should read these 2 books.. mummy-to-be!!)


its raining heavily tadi... and we parked our car at terminal bus nak pg west tu... apa namanya yer? lupa dah!! its accross the PWTC. So, we have to cross the road to go to PWTC. And should I tell... those stupid drivers... sgt2 bodoh ok!!! dah tahu hujan, air bertakung and org yg berjalan kaki ni kan wujud kat mana2 pun... simpati la sket... consider other people jugak la dey... ni tak... lg ada org, lg diredah jer air bertakung itu... kan kesian org yg berdiri tepi jalan tu... ko ada otak ker tak? bangang betol!!

kalo kereta tu besar2 gabak such pajero ker... lori ker... storm ker... atau mercedes ker... aku paham la gak kan... besar, takleh elak pon... ni tak... dah la ko tu bawak KANCIL ajer!! keta kecik mcm tu pon nak berlagak ker? apa ada pada keta murah ko tu ko nak berlagak langgar2 air, bagi org basah pastu gelak mcm haram dlm kereta buruk ko tu? mmg la s**L betul tau!!! kan dh basah seluar aku!! takkan nak suruh aku lipat seluar smpi ke betis kalo pon nak melintas jalan? ko ingat aku ni takder maruah ker nak tunjuk segala kulit aku yg ada pada jantan2 bukan muhrim??? tak de otak sungguh... ikut suka hati dia jer... itu lah org Malaysia... tipikal perangai msg2...
tengok tu!! basah hampir separuh seluar ok???








ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more


No comments:

Post a Comment

WuT sAy YoU??

SHout
Back to Top