Hi Lovelies....

Hi Lovelies....

October 08, 2007

dan aku tak dapat berehat secukupnyer...

sangat penat...sgt2 penat...
mungkin itulah sebabnya aku mengalami diarrhea arini...
tak dpt rehat secukupnya...

sabtu lepas...
sempat 3jam jer kt ofis...gara2 enchek fiancee dh tercongok kt ofis ajak bershopping...
plan suker tukar2 tau...tak suker arr....
asalnyer nk gi shopping this becoming thursday...
tp tibe2 cuti dia kn anjak plak dek bos pendek itew... sipendek itew mmg sgt sengal lar....
so...tak smpi hati tgk dia tgu2 tunangnya yg tercayang ini sibuk dgn kijer...
maka aku angkat la beg tgnku dan bersiap utk pulang...
so, we went to Ampang Point to find some outfit for me...
tak byk choice yg menarik plus mood aku dh ilang dek kerana pertengkaran kecil yg berlaku disebabkan soal parking je...sbnrnyer..aku je yg keji nk besar2kan hal kecik..huhuhu..

well, finally I just bought 2 pair of shoes for me at Carlo Rino. (actually, he's paying!!)huhuhu...
itu adalah namanya mood mmg dh teruk...sejak bila layan Carlo Rino ni???
~akan diupdate dgn gmbr2nya yer...~

and also I bought some t-shirts for my bro's... then, we went to GMI warehouse sales kt Gombak...bought a pair of crocodile t-shirt for dad...and again, the cerewet man doesnt find any of his stuff there..me yg dh mula penat n boring, layan juga la dia pg JJ wangsa maju puler...
selepas penat ber-tawaf...akhirnya dia minat gak dgn 1 stripe shirt from Seed...
tp...masih lg berfikir...worth it tak beli...aiyoo, ini orang arr...
disebabkan jam dh kul 5 n takut jln ke Kg Baru jam, kami pun keluar dr JJ yg sgt sesak dgn manusia itew dan bergegas mencari restoran yg Azliey (my x-skewlmate) setkn utk our mini-gathering. Mmg mini pon sebab yg dtg hanya 8 org...itewpun setelah dicampur dgn enchek fiancee, Faizul (kwn Aisyah Kamsani) n Man (future bf Azliey). Yang sudi mewujukan diri hanyalah aku, Mieza, Zurina, Azliey & Aisyah Kamsani...kwn2 yg lain? usah ditanya...mereka sibuk dgn dunia msg2...gmbr2 tak byk diambil, tp bleh arr...kami berbuka ala-ala western gitu arini di Chop & Steak house, Kg Baru.sgtla susah nk cr tpt itew yer, cik Azliey...

ini adalah dua org budak pompuan yg taknak mengaku sapa sblh diorg itew...

me, mieza, zurina & azliey

Peace 2 u too, liey...jgn tukar2 lg ek cik abg kt sblh tu...huhuhuhu

apa yg ko nk buat kt si Zu tu, mieza oii...

betul ker Faizul tu kwn jer, syah???

kueh tepung pelita yg dibawa oleh cik Azliey yer...setaap...
tp...bubur lambuk yg mak ko msk tu, tak sempat lak nk snap gmbrnya...hehehe

my dishes... steak combo (mix of lamb, beef n shrimp

dlm kul 9 lbh, aku dan enchek fiancee muncul skali lg kt JJ wangsa maju...huhuhu...
mamat tu tiber2 nk beli plak shirt yg dia tgk td...
kali ni, dia btl2 beli...nasib baik...harus ku ketuk jer kepalanya kalau tak beli lg...
tp...hari itu...dia mmg benar2 menguji kesabaranku dgn karenahnya yg slalu mcm tu biler.....
tak perlu dijelaskan lagi arr...cukuplar...

Sunday Report....
lps sahur, semua org dikerahkan utk bersiap oleh bonda terchenta...
dlm kul 8.00pagi lg kami dh bertolak ke Port Dickson...kerumah pak anjang lar...
well...pendekkan cerita krn sakit perutku telah menggugat moodku hari ini...
berbuka puasa dirumah pak anjang...disebabkan menu hari itu adalah Laksa Johor, signature dish my mum's family and I mmg totally takleh telan bendalah tue...mak anjang belanja KFC, just for me...hehehehe...

well...lps berbuka n solat, siap2 nk balik rr...
tiber2 ader kejadian yg tak disangka2 lak...pak anjang's neighbour tiber2 dtg umah mintak tolong...rumah dia dipecah org...
so, hero2 bergegas lar kerumah puan tu...n heroin ni pun (aku lar tu!!hehehe) memberi sumbangan jugak tau....tolong call polis arr...hehehehe...
bengang gak call 999 tu...kater no kecemasan..tp ada arr dlm seminit call aku tak berjawab...apa kejadahnyer ntah!!! pastu siap transfer2 call lak tu...ke jabatan sana lar..sini lar...

dey...org nk kena bunuh pun dah selamat dibunuh kalo selembab ini servisnyer...
tak efisien lgsg....lembab...mkn gaji buta la tu, kenyang2 lps berbuka!!
nasib baiklar perompak tu mmg dh takder kt umah tu...tp sempat gak arr dia rehat2 kt umah tu smbl mkn kuaci2...bersepah2 lak tu...
hampes punyer perompak...ada ke patut lepak umah org...takder umah sendiri ka??

eh..penatlah nk type...perut sakit lg...kali ni jer dh 5 kali ulang2 toilet...end lah yer...
rajin nanti, smbg lg...
bye...

~sempat lagi mendesign kad raya neh...~

~tgh layan Meet Uncle Husin - Lagu Untukmu~





Image Hosted by ImageShack.us

No comments:

Post a Comment

WuT sAy YoU??

SHout
Back to Top