Hi Lovelies....

Hi Lovelies....

September 21, 2007

What happen to people nowadays???

i read about those inhumanity behavior lately...
i thought, Indonesian people jer yg kurang ajar...n cruel...
sanggup bunuh kanak2 yg tak berdosa... di kelar2...dipancung2 tanpa rasa kasihan...
WTF lar... diorang ni.... takder kesedaran sivik lgsg!!!

I read about siri pencolekan, perogolan dan pembunuhan kanak-kanak on the paper lately...
started with Nurin Jazlin case... the missing child...is she really been 'culik' or she runs away from her house?? culik atau lari dari rumah bukan isunya tapi isu tanggungjawab ibu bapa.
kenapa biarkan anak berjalan ke mana mana seorang diri hingga diculik, dirogol, dibunuh
kenapa biar keadaan dalam rumah tak bahagia sampai anak lari dari rumah?

and then...yesterday... victim was found by a worker who thought the big black package was meant for her boss. Least that she knew, the bag contained a disposed body of a girl.
The most sickening part was the girls' genital was stuffed with brinjal and cucumber.
thats gross...WTf lar these people....so sick, ok? dah takder keje lain ker? i mean...knp lar mesti diseksa kanak2 yg baru nk tumbuh tu??? klu tak kids pun...why must u stuff things in somebody's genitals? thats really sick...gross and idiot lar!! apakata klu people cucuk lidi kt saluran kencing atau senang citer kemaluan kau???? Bodoszz tol arr...

and...police n forensic confirmed that the DNA of the dead girl was Nurin Jazlin...
kesiannyer.... apalah dosa kanak2 yg punya byk penyakit tu pd manusia tu ntah...
her parents..of course la tak boleh terima kenyataan yg itu anak mereka...if its me, i wont believe it too... therefore, police proposed for a second DNA test... read here

apa ntah nk jadi dgn dunia ini... kanak2 pon jadi mangsa...
and a friend send an email to me... about a boy that has been torn by a moron...in Indonesia..
kesian this boy...kejamnyer...



~sedihnyer....~
~Al Fatihah untuk adik Nurin Jazlin dan semua adik2 yg terbunuh kerana kekejaman manusia~

No comments:

Post a Comment

WuT sAy YoU??

SHout
Back to Top