Hi Lovelies....

Hi Lovelies....

July 28, 2007

A Boring day..

Yesterday..is a very boring day....abang dh start kijer..takder org nk diajak merepek2 lg...
kt office..lg boring..teman bergaduh dh kuar jumper client...
so, baik guwe round2 KLCC...

mencuci mater sambil menahan aliran poket trus keluar adalah sangat menyakitkan hati, okay...
tapi nk wat camner...plan padat sgt...next week nk pg beli part of my hantaran stuff...nk kn gi Sunway Lagoon 4 lepak2 dgn kwn2 lamer (budak2 lifeguard)...plus td Ani call ajak pg Genting laks...huhuhuhu...tak smpi hati nk keciwakan kwnku yg sebatang kara itu...huhuhu..eh, dh divorce, sebtg kara ke?ntah...

berbalik pd citer td...round punyer round, terasa cm nk singgah butik Esprit Kids lak...pelik lak tgk naper ader mcm pakcik2 misai yg lagaknyer mcm sarjan misai gerak khas tu kt dpn kedai tu..adakah mereka juga berpakat utk membeli baju anak2 mereka disitu...atau mereka sdg menjaga butik itu dgn penuh hati2?

oooo....ruper2nyer Tengku Mahkota Pahang n family ada kt situ...n pakcik2 misai yg berdiri tegak itu merupakan bodyguard baginda la ek?Pasangan diraja tu sdg memerhatikan anak mereka yg terpinga2 kt tepi permainan kanak2 yg sdg dimainkan oleh seorg kanak2 arab yg dgn selambanyer membuat muka bodoh tak mahu berganjak dr situ...wpun mesin itu sbnrnya mmg tak bergerak pon..

teruk btl pelancong2 arab nie eh...tak respect lgsg pemilik negara yg diorg sedang pijak nie...pulak2 salah seorang kerabat diraja lak tu...okay..diorg tak kenal, but at least, take ur child away n give others chance to play that thing lar kan...aku ingat, arabic people ni stupid lar....takder mesin permainan mcm tu kt Arab kot...thats why diorg igt tak perlu sumbat duit dlm benda alah tu....

petang tu, balik office...aku singgah kt Ampang Park..pg bank sat, bank in kn duit beli cute little dress from Esprit utk Anis n my future daughter...huhuhu...
nk balik tu, terserempak dgn sorg amoi tu kt LRT station...dia thn aku n wat survey la konon2...it was really nice talking to her...actually she promotes one type of medical checkup using their machine...bla..bla..bla...akhirnyer..aku yg mudah termakan pujukan ni terpengaruh lar...sangat tak sesuwei okay...
tp what the heck...RM15 jer...but not now lar...Monday ni kot aku ade appointment dgn minah ni..Tee Hui Sian (mmg keSIAN pun dgn dier...tu yg aku terpengaruh tu...) and she was.."really exciting talking to you...u so nice lar...." I was like smiling dgn penuh bangga n cover2 malu sket...huhuhuh...btw, thank u arr Hui Sian...

i'm naturally fun to talk to...n nice too...huhuhuhu...

No comments:

Post a Comment

WuT sAy YoU??

SHout
Back to Top