Hi Lovelies....

Hi Lovelies....

August 28, 2006

pakwe yg hampeh...!!!

"Hello sayang...
Kenapa sayang tak nak angkat telefon bila abangcall handset sayang tadi...
janganlah sayangmerajuk lama2 sangat..
betui... abang tersangatlahrindu kat sayang.....

walaupun muka abang ni agak macho dan comel....
janganlah sayang jeles kat abang kalau2 ada awek lain yang asyik pandang2 dan senyum2 kat abang masa kita pergi dating... . biasa la itu...

Apa... tak muat kan sayang dah test cincin tu masa kat kedai emas apek tu tadi...
Kenapa la tak muat pulak... . janganlah sayang risau... .
duitcincin yang sayang bayarkan tadi..
esok2 abang bayarla balik kat sayang... ..

sayang pun sedia maklum... .abang bukannya takada duit..
tapi duit tu abang dah belikan graphiccard baru kat pc abang... .
RAM pun abang dahbeli yang baru... tambah lagi sekeping...
kasipower sikit... . tu belum masuk nak tukar harddiskbaru lagi tu... .

abang tau sayang marah sebab abang yang selamba katak saja melompat longkang depan kedai apek tu tadi tanpa menunggu sayang melintas titi... .
bukan abang tak gentleman..
tapi abang cuma memeriksa kalau-kalau ada bahaya diseberang sana...
maafkan abang... tobat, lain kali abang tak buat lagi... ... .

Kes masa makan kat kedai mamak tu tadi... sorryla...
abang ingatkan nak test saja mee goreng sayang itu... .
soksek..soksek... masa sayangpergi toilet..
tak perasan pulak..dah habis...
sedaaaaaaappppp... .!!
tapi kan abang dah gantidengan roti canai kosong abang??
tak sedap ke roti canai kosong tu

udah lah tu... . janganla merajuk lama lama...Oh yaa..!!
henset kita ni kita tukar dulu la yee...
abang pinjam jaap henset sayang... nanti abang tukaq la balik... .
sayangkan ada handbag besar..senang nak simpan henset abang yang besar tu...
Hehehehe .. henset sayang kecik...
boleh abang simpan dalam kocek abang... ... ...

Betuuuul... ... ! semalam abang dah booked tiket cerita Salon itu... .
abang ingat la kan... cashier cineplex tu lupa nak key in dalam komputer diala... ..
pasal tu la tiket dah habis... ..

lagi satu... . sampin dan songkok ayah sayang yang abang pinjam untuk hari raya aritu...
kira pinjam terus la yee... . boleh jugak guna masa hari nikah kita esok2... ..
bukan abang tak nak beli baru...
tapi sayang la... benda elok lagi... . buatapa nak beli baru kannn...
tapi sayang jangan bagitau kat ayah sayang pula... ..
ayah sayang sure tak perasan punya sebab nanti abang dye la sampin tu dengan warna lain...

buat masa ni motor abang masih dalam wokshop..entah apa entah pomen tu buat tak siap2 lagi.. jadiGen2 sayang ni... kira abang pakai dulu la yee untuk pergi kerja... .
sayang bukan tak tau... tempat kerja abang kan jauh... .
sayang pergi kerja naik LRT pun bolehh... .. l

agi satu... besok sampai kat opis sayang nanti... ..
sayang tolong bank-inkan RM300 kat akaun abang ye..
bukan apa... ... Gen2 sayangni kuat mentekedarah minyak betuii... .
motorkapcai abang pun tak begini... ... .
okeyla sayang... ... dah cakap lama ni... .. jangan lupa top up kan prepaid abang nii... ... esok2senang abang nak call sayang lagi..


~ memang betul2 tak guner punyer balak!! kalo aku arr dpt, mampus aku tak layan dia nie... campak jauh2 kat longkang!!~

No comments:

Post a Comment

WuT sAy YoU??

SHout
Back to Top