Hi Lovelies....

Hi Lovelies....

December 04, 2005

hmmm...perancangan huh?


perancangan dh dibuat.... actually baru antara kami lar... family, kami akan beritahu nanti. actually, aku dah pon bocor rahsia dulu dgn ibu...biasalah...maner leh thn rahsia2 kan?tapi...ader benda yg aku tak brp setuju dgn dia...especially aku nie

pompuan kan...mestilah nak yg gah2...lumrah pompuan kan...hehehehhe.....

isn't dat ring beautiful? i want dat one...exactly dat design!!!
hmmmm.... dun thing he will agreed wit me.... urgghhhh...... susah tol la!!!well.... dlm bln 1 or 2 nk gi carik cincin... its once in a lifetime...i want it to be so...so...so... special!!! boleh tak dia had kan rm400 jer budget utk 2 ring!!! kedekut tol!!... tak sangka dgn org kedekut gitu gak aku akan kahwini nanti...
well... berbalik pd perancangan td...hmmm..... maybe kami enganged on 14th julai 2006... on his birthday...takper2...aku kasi can...kawin nanti...masa birthday aku...eh??? boleh ker? tak rugi ker? hmmm...taknak lar....
guess what's the worst?his sister nk kami bertunang sethn jer.... SETAHUN????is she crazy or wut? maner sempat nk ready mcm tue? aku pun tak abis study lagik tau!!! patutnyer tgu la smpi aku abis study...keje sethn lu ker...at least aku leh beli kereta sndiri...barulah nk bebankan aku dgn tugas nk jaga adik dia tue...erghh....tension2....susah tul nk jaga hati sumer org....
by the way...aku akan gunakan kepakaran aku utk mencari helah utk menangguhkannya...ohh yeah!! i'm GOOD!!!


No comments:

Post a Comment

WuT sAy YoU??

SHout
Back to Top